Facebook feliratkozó alkalmazás

Molnár Ferenc ajánlásával
Molnár Ferenc ajánlásával
http://webkukkolo.net/

Lássuk, hogy mit is tartalmaz az alkalmazás!

Az alkalmazás alapja egy feliratkozó rendszer, mely egy megfelelő csalival (pl. nyeremény) képes eltárolni az alkalmazás telepítőinek adatait (név, email, stb). Az alkalmazás önmaga terjesztésére is rásegít, mégpedig úgy, hogy a feliratkozók üzenőfalára automatikusan egy üzenetet küld ki. E mellett lehetőséget ad az alkalmazás telepítőjének, hogy megossza barátainak az alkalmazás hivatkozását.

Van lehetőség a lista menedzselésére?

A feliratkozók listájának kezelésére egy adminisztrációs felület is mellékelésre kerül. Ebben nyomon követhetjük a feliratkozásokat, illetve a kampány lezárultával exportálhatjuk is a feliratkozottakat (csv formátumba).

Ezt mind megkapom a meghirdetett áron?

Minden előbb felsorolt funkció benne foglaltatik a 20 000Ft-os csomagárban, valamint a rendszer konfigurálása is. Dizájnt és tárhelyet is tudunk biztosítani a csomagáron felül.

Figyelem! Csak a ma jelentkezőknek tudjuk biztosítani a 20 000Ft-os árat!

A jelentkezés nem egyenlő a rendeléssel. Tehát semmiféle későbbi vásárlási kötelezettséged nincs! De ha ma nem jelentkezel, akkor már csak a csomag piaci árán (30 000Ft) tudod megvásárolni a feliratkozó alkalmazást.


    Név (kötelező)

    E-mail cím (kötelező)

    Üzenet (kötelező)